Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Szállás lehetőség

  

Ajánljuk figyelmébe vendégházainkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt. Átutazó vendégeket is szívesen fogadunk!  

 

Tovább »

Minősítéseink

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Huszár Vendéglő

 

A Huszár Vendéglőt 1994-ben nyitottuk meg Örvényesen a műemlék-vízimalom szomszédságában. Mind autóval, mind kerékpárral könnyen megközelíthetik, ugyanis a Balaton északi partján végigvezető 71-es főút az étterem előtt halad el és a Balatont körbeölelő kerékpárút is közvetlen előttünk fut. Leparkolhatnak az ingyenes, saját parkolónkban vagy használhatják a tágas, fedett biciklitárolónkat.

A mára már több díjjal és elismeréssel rendelkező éttermünk alapításakor célunk volt, hogy egy ízig-vérig családias vendéglőt teremtsünk meg, ahol a vendégeink jellegzetes magyaros ízeket és a környék kiváló borait kóstolhatják kellemes, tradicionális környezetben.

Tavasztól- őszig várjuk a kedves vendégeinket egész napos nyitva tartással. Nyáron a párásítóval ellátott fedett – és napozóteraszokon vagy a légkondicionált épületben frissülhetnek fel, a hidegebb hónapokban pedig a belső terem központjában álló cserépkályha ad jóleső meleget.

Konyhánk alapvetően hagyományos, magyar hús-és halételekkel szolgál, de minden évben készülünk szezonális- és regionális ajánlattal, ami a nemzetközibb ételkínálatokat is kielégíti. Ételeinkhez frissítőket vagy jellegzetesen zamatos helyi borokat – köztük a sajátjainkat is – ajánljuk.

Amíg ételeinket, italainkat és a virágokkal díszített környezetet élvezik, gyermekeik a jó rálátást biztosító játszótéren szaladgálhatnak.

Nyáron minden szerdán és szombaton élő zenével kedveskedünk, továbbá rendezvények megtartására is bztosítunk lehetőséget.

Vendéglőnkhöz tartozik egy kerékpárkölcsönző a bicikli szerelmeseinek és a megpihenni vágyóknak tudunk szállást is biztosítani vendégházainkban.

A Huszár Csapat mindig arra törekszik, hogy vendégeink jó szájízzel távozzanak, így bízunk benne, hogy Önöknek is jól telik majd a nálunk eltöltött idő, ha minket választanak.

Értékeléseiket, véleményüket szívesen fogadjuk az arra szánt felületek valamelyikén vagy elérhetőségeinken.

Üdvözlettel,

A Huszár Csapat

Vendéglőnkben amex, mastercard, visa és szép kártyával
(csak vendéglátás zsebből), valamint erzsébet utalvánnyal, meleg étkeztetési utalvánnyal is lehet fizetni. 
„Balatoncard”-dal rendelkező vendégeinknek valamint csoportoknak kedvezményt biztosítunk.